Entreprenad – grönt ljus direkt

Mälarturf är anläggnings- och entreprenadfirmans bästa vän. Vi levererar gräsmatta av lika hög kvalitet som kvaliteten är på ert anläggningsarbete.

Klass på yta och djup

Gräsmattan från Mälarturf blir där med pricken över i:et och entreprenadarbetet får lika hög klass på ytan som på djupet. Byggherrar och beställare blir nöjda vid slutbesiktningen och det blir grönt ljus direkt.

Färdig gräsmatta på rulle

Storrulle sedan 1994

Anläggningsarbete är också en av våra bästa grenar. Händer det er att maskiner blir stående för att maskinisten ska vara med och rulla gräsmatta? Låt då oss lägga storrulle! Det är en snabb, enkel och kostnadseffektiv metod. Mälarturf introducerade storrulle redan 1994, så vår erfarenhet av tekniken är grundlig.

Lugnar dallrande nerver

En helhetslösning från Mälarturf innehåller både gräsmatta och anläggningsarbete i storrulle. Den innebär att ni slipper ha folk som går och väntar på gräsleverans. Mälarturf dämpar oron och säkrar upp ett färdigt jobb före slutbesiktning. För dig som entreprenör betyder det ingen oro, inga dallrande nerver utan bara nöjda kunder.