Färdig gräsmatta på StorRulle

Mälarturf – StorRulle

Mälarturf introducerade tekniken med StorRulleGräs redan 1994.

StorRulle

Länge har vi i Sverige lagt gräs med små rullar. Det är tidsödande och krävande när det gäller större ytor för den som utför arbetet. Mälarturf har producerat StorRulleGräs sedan 1994, och i kombination med vår gräsläggningsmaskin revolutionerade detta gräsläggningen.

Rationell läggning

Antalet skarvar minskar med 75% vilket ger högre kvalité. StorRulle-metoden lämpar sig för sammanhängande ytor överstigande 500 kvm. Metoden är speciellt lämplig för spelytor och parker. Mälarturf lägger gräset på av kunden färdiggjord yta. Vi tar ansvaret för hela arbetet. Från transport och avlastning till läggning, kantskärning och vältning. Ring för offert.

Offert / Pris rullgräsmatta

Fyll i formuläret för offert och pris

Kontakta oss via detta formulär så återkommer vi till dig senast näst kommande arbetsdag och lämnar ett kostnadsförslag på grundval av de uppgifter du lämnat.

Tjänsten är helt kostnadsfri och innebär inga förpliktelser från din sida. De uppgifter du lämnar används endast av oss i vår kontakt med dig. För mer information läs vår integritetspolicy.

StorRulle

En rulle motsvarar ca 20kvm
Längd: 33m
Bredd: 60cm
Tjocklek: 2,5cm
Vikt: ca 400kg

För större ytor rekommenderar vi våra stora rullar där vi hjälper er med maskinell läggning.

Leverans av gräsmatta

Leverans kan normalt ske mån – fre under säsong maj till och med november. Hämta gräsmattan själv direkt vid odligen. Behöver du hjälp med transport offererar vi denna.

Under högsäsong håller vi öppet för hämtning även lördagar.