Färdig gräsmatta på smårulle

Mälarturfs färdiga gräsmatta på smårulle är lämpligt för dig som gör det själv. Perfekt för dig som vill få tåligt gräs runt din villa och trädgård. Mälarturfs färdiga gräsmatta på smårulle tål hårt slitage. Gräs på rulle från Mälarturf är det perfekta valet för din villa och trädgård. Smårullarna är lätta att hantera och enkla att lägga. En Mälarturfmatta kan vem som helst lägga.

Att tänka på
Den färdiga gräsmattan består av levande växtmaterial. Rullgräs har i upptagen form begränsad hållbarhet. Tänk på att den färdiga gräsmattan inte är lagervara.

Gör din beställning i god tid före planerad gräsläggning.

Hur mycket gräs lägger en person?

ca 25kvm/ h

Hur snabbt måste man lägga gräsmattan?

Läggning måste ske inom ett dygn efter hämtning/ leverans

Hur mycket måste jag vattna gräsmattan?

Under de två, tre första veckorna måste gräsmattan vattnas omsorgsfullt. Gräsmattan får under inga omständigheter torka ut.

Offert / Pris rullgräsmatta

Fyll i formuläret för offert och pris

Kontakta oss via detta formulär så återkommer vi till dig senast näst kommande arbetsdag och lämnar ett kostnadsförslag på grundval av de uppgifter du lämnat.

Tjänsten är helt kostnadsfri och innebär inga förpliktelser från din sida. De uppgifter du lämnar används endast av oss i vår kontakt med dig. För mer information läs vår integritetspolicy.

Smårulle

En rulle motsvarar ca 1kvm
Längd: 170cm
Bredd: 60cm
Tjocklek: 2,5cm
Vikt: ca 12kg

Gräsrullarna ligger leveransklara på pall om 70kvm

Hur mycket får plats i en bil?

ca 20kvm beroende på bilens lastutrymme.

Hur mycket får plats på en släpvagn?

ca 50kvm får plats på en normalstor släpvagn.

Leverans av gräsmatta

Leverans kan normalt ske mån – fre under säsong maj till och med november. Hämta gräsmattan själv direkt vid odligen. Behöver du hjälp med transport offererar vi denna.

Under högsäsong håller vi öppet för hämtning även lördagar.

Pris gräsmatta