Gräsmatta för golfbanor – nr 1 i Sverige

Mälarturf är Sveriges största leverantör av gräsmatta för golfbanor. Det är ingen tillfällighet – vi är mycket väl förtrogna med de höga kvalitetskrav som ställs på gräs till golfbanor. Gräsmatta för golfbanor ska tåla tuffa tag, upprepad snaggning och att bli mörbultade av järnsexa och driver.

Bara toppsorter

Just därför odlar vi enbart STRI-listans toppsorter. Det garanterar dig som golfbanekund låga kostnader för underhåll och reparation. Grunden i en tålig och tät fairway är robusta gräsarter av uthålliga sorter.

Inga gräsogräs

Men det ska bara vara odlade gräs i mattan. Objudna gäster som vitgröe och andra gräsogräs kommer dessvärre med tiden, men ingen golfbana ska behöva betala för att köpa ogräs. Det gör heller ingen som handlar med Mälarturf. Våra rullar är garanterat fria från vitgröe och andra gräsogräs.

Snart 20 år på banan

Med rätt kvalitetsprodukt från Mälarturf är halva slaget vunnet. Sedan återstår läggningen. Vårt legendariska läggarlag med snart 20 års erfarenhet av läggning av gräs på golfbanor ser till att golfbanan kommer på plats. Proffsigt, säkert och färdigt i tid.