Färdig gräsmatta – snabbt och enkelt med Mälarturfs rullgräs!

Färdig gräsmatta

Färdig gräsmatta på smårulle är lätt att hantera och gör det enkelt att lägga gräsmattan själv. För större ytor rekommenderar vi färdig gräsmatta på Mälarturfs stora rullar där vi hjälper er med maskinell läggning. Gräset är garanterat ogräsfritt när det levereras och redan efter någon dag tål gräsmattan lättare belastning.

Smårullar med färdig gräsmatta är lämpliga för dig som gör det själv. För större ytor rekommenderar vi våra stora rullar där vi hjälper er med maskinell läggning.

Rullgräs är perfekt för dig som vill få tåligt gräs runt din villa och trädgård. Mälarturfs färdiga gräsmatta tål hårt slitage. Färdig gräsmatta på rulle från Mälarturf är det perfekta valet för din villa och trädgård.

Perfekt för villa och trädgård eller stora ytor som ska tåla hårdare slitage, som till exempel villa, parker, fotbollsplaner, golfbanors fairways, förskolor och lekplatser.

Egen fröblandning

Egen fröblandning – garanterat ogräsfri Mälarturfs gräsmatta är odlad under bästa förutsättningar i Taxinge, Nykvarn. Fröblandningen består av olika sorters ängsgröe och rödsvingel vilket resulterar i en robust och tätvuxen matta.

Att tänka på

Den färdiga gräsmattan består av levande växtmaterial. Färdig gräsmatta har i upptagen form begränsad hållbarhet. Under vår och höst kan man räkna med att gräsmattan skall läggas 1 dygn efter upptagning.

Tänk på att den färdiga gräsmattan inte är lagervara. Gör din beställning i god tid före planerad gräsläggning.

Offert / Pris rullgräsmatta

Fyll i formuläret för offert och pris

Kontakta oss via detta formulär så återkommer vi till dig senast näst kommande arbetsdag och lämnar ett kostnadsförslag på grundval av de uppgifter du lämnat.

Tjänsten är helt kostnadsfri och innebär inga förpliktelser från din sida. De uppgifter du lämnar används endast av oss i vår kontakt med dig. För mer information läs vår integritetspolicy.

Smårulle

En rulle motsvarar ca 1kvm
Längd: 170cm
Bredd: 60cm
Tjocklek: 2,5cm
Vikt: ca 12kg

Gräsrullarna ligger leveransklara på pall om 70kvm

Storrulle

En rulle motsvarar ca 20kvm
Längd: 33m
Bredd: 60cm
Tjocklek: 2,5cm
Vikt: ca 400kg

För större ytor rekommenderar vi våra stora rullar där vi hjälper er med maskinell läggning.